Betoniritilät

Suding-ritilälattiat

Saksalaiset Suding-ritilälattiat vastaavat täydellisesti eläinten tarpeita. Liukumaton ja liukastumista estävä pinta vähentää loukkaantumisriskiä ja vahvistaa eläimen halua liikkua. Betoniritilöiden alapinta on erittäin tasainen yksilöllisen muottisuunnittelun ansiosta, mikä estää lannan takertumista aukkoihin. Tuloksena on puhdas lattia ja terveet eläimet!

Alla esiteltyjen tuotteiden lisäksi saatavana myös osittain ritilöityjä ja umpinaisia betoniritilöitä.

Suding-ritilälattiat valmistetaan DIN EN 12737 mukaan. Sertifioinnin hoitaa BauZert e.V.

Suding logo

 

11 mm raolla varustettu betoniritlä on kehitetty erityisesti porsaille. Max kantavuus 125 kg  (B2) ylittää vaatimukset.

Max 15 % rakomäärän ansiosta tätä ritilää voidaan käyttää monipuolisesti eri alueilla. Maksimi kantavuus 250 kg (B2/B3).

Klassinen betoniritilä, joka sopii niin ensikoille, emakoille kuin karjuillekin. Valmistettu uuden DIN EN 12737 mukaan. Kantavuus max 250 kg (B3).

Tämä betoniritilä on suunniteltu erityisesti vieroitetuille sioille. Raon leveys on 14 mm ja palkin leveys 66 mm vastaa vaatimuksia.

9 mm raolla varustettu ritilä vieroitetuille porsaille. Suositallaan käyttämään lämmityselementillä. Helpottaa lannan poistumista.

Hoitokarsinan ritilä 13 mm:n raolla. Parannettu lannan läpäisevyys. Liukumaton pinta.

Type 13 ja Type 15 (rako 13 tai 15 mm) ovat vieroitetuille porsaille tarkoitettuja ritilöitä. Helpottaa lannan poistumista.

Eco-ritilässä rakojen määrä jää alle 10 %. Tarjolla erilaisia rako-yhdistelmiä.

Sopii erityisesti karsinoihin, joissa on täysi tai osittainen ritilälattia. Sopii myös karjuille.

Back to Top