Joutilasosaston kalusteet

Ransu vapaaporttihäkki

Joutilaille emakoille ruokinta- ja makuupaikkahäkiksi joutilaspihattoon. Vapaaporttihäkki on toiminnaltaan hiljainen ja helppokäyttöinen. Portin lukitus on kolmiasentoinen: täysin vapaa, sisään lukittuva ja täysin lukittu. Lukon käyttö on rivikohtainen rivilukon avulla, lisäksi paikkakohtainen lukitus ja vapautus on mahdollista.

Ransu kippihäkki

Joutilaille emakoille ruokinta- ja makuupaikkahäkiksi joutilaspihattoon. Kippihäkki on toiminnoiltaan varmatoiminen ja vaimennettu hiljaiseksi. Takaportin toiminta voidaan asettaa eläinten ohjattavaksi, jolloin takaportti sulkeutuu ja lukittuu emakon mennessä sisään sekä avautuu emakon tullessa ulos. Takaportti voidaan asettaa automaattisesti lukittuvaksi, joka mahdollistaa eläinten lajittelun. Rivilukolla käyttöä voidaan ohjata rivikohtaisesti.
 

Ransu- joutilas- ja ensikkokarsinat

Ransu teräsrakenteiset karsinat, joutilaille emakoille ja ensikoille valmistetaan Ruukin Combi 200 teräsputkesta ja 12 mm muovilevystä. Karsinat ovat moduulirakenteisia ja sijoitettavissa häkkirivin jatkoksi tai erikseen omaksi ryhmäksi. Karsinat ovat yläosaltaan vaakaputkirakenteisia.
 

Joutilasosasto

Joutilasosasto

 

Back to Top