Lihasikakarsinat

Muovilankkukarsinat

Ransu-lihasikakarsinat valmistetaan ruostumattomasta teräksestä, korkealaatuisesta Bouwimpex muovilankusta ja HDPE muovilevystä. Lihasikakarsinat voidaan mitoittaa rakennuskohtaisesti ja valmistaa moduleiksi, jotka ovat valmiita asennettaviksi. Toinen vaihtoehto on ottaa kalusteet osina, jolloin muovilankku tulee pitkänä tai määrämittaan sahattuna,  ja runko-osat erikseen pakattuina.

Karsinoita valmistetaan kahta erilaista versiota: liemiruokinnalla varustettuun sikalaan ja kuivaruokinnalla varustettuun sikalaan. Liemiruokintaan tarkoitetun lihasikakarsinan ruokinta-aita on varustettu ruostumattomalla, lihasioille mitoitetulla ruokintakaukalolla. Vesilaite ja juomanipat pyritään sijoittamaan myös samaan ruokinta-aitaan ritilän kohdalle. Lihasikakarsinan väliaita voidaan varustaa ritilän ylittävällä pinna-aidalla tai se voidaan tehdä kokonaan muovilankusta. Kuivaruokintaan tarkoitetun lihasikakarsinan ruokinta-aita voidaan varustaa kuivaruokinta-automaatilla. Vesilaite ja juomanipat pyritään sijoittamaan myös samaan ruokinta-aitaan ritilän kohdalle. Lihasikakarsinan väliaita voidaan varustaa ritilän ylittävällä pinna-aidalla tai se voidaan tehdä kokonaan muovilankusta.

 

Teräsrakenteiset karsinat

Ransu-teräsrakenteiset karsinat valmistetaan Ruukin Combi 200 teräsputkesta ja HDPE muovilevystä. Teräsrakenteiset karsinat mitoitetaan ja valmistetaan sikalakohtaisesti ja voidaan varustaa eri ruokintavaihtoehdoilla.

Kaukalot

Ransucon kaukalot valmistetaan ruostumattomasta teräksestä, kaukalo-osan seinämävahvuus on 1,25 mm ja päädyt ovat 2 mm. Kaukaloiden jatkojen ja päätyjen saumat on hitsattu kestäviksi. Kaukalopidike helpottaa kaukaloiden säätöä riippumatta lattian kaadosta.

Back to Top