Nooyen ritilälattiaratkaisut

Ritilälattia on paljon muutakin kuin pelkkä lattia, jolla siat seisovat ja makaavat. Jokainen kasvattaja toivoo eläinten voivan hyvin ja pysyvän terveinä. Hyvä lattia takaa hyvät elinolot niin emakoille, porsaille kuin lihasioillekin. Lattian helppohoitoisuus ja työtä helpottavat tekniset ratkaisut ovat myös tärkeitä. Lisäksi hinnan tulisi olla kohtuullinen.

Nooyen Pig Flooring on keskittynyt parhaisiin ja uusimpiin teknisiin ratkaisuihin. Tuotekehitys on olennainen osa Nooyenin toimintaa.

Nooyenin valikoimissa on V-profiiliritilöitä, pinnoitettuja ritilöitä, valurautaritilöitä, muoviritilöitä ja eri ritilöiden yhdistelmiä, joista voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Nooyen tarjoaa kattavan valikoiman nykyaikaisia ritilälattioita.

Nooyen ritilälattiat
 

Tri-Bar -ritilät emakoille yksittäiskarsinaan.

Tri-Bar -ritilät emakoille sekä yksittäis-, että ryhmäkarsinoihin.

Tri Cast -ritilälattia on luotettava, valurautainen lattiaratkaisu emakoille sekä yksittäis- että ryhmäkarsinoihin.

Balance Blue Deck on muoviritilälattia, jossa on nouseva ritilä emakolle ehkäisemään porsaiden litistymistä emakon alle ja vähentämään porsaskuolle

Erityispinnoitettu Super Coated -ritilälattia, jossa on nouseva ritilä emakolle.

Pinnoitetut Super Coated -ritilälattia porsituskarsinoihin on eläinystävällinen, pinnoitettu ritilä lisää viihtyisyyttä.

Ainutlaatuinen, verkkomainen umpimuoviritilä.

Puhtaanpitoa helpottava V-profiili.

Hygieeniset Tri Bar -ritilät ovat pinnaltaan tasaisia. Tankojen leveys on 10 tai 12 mm. Rakojen leveys on 10 mm.

Tutkimustulokset osoittavat, että viilennysjärjestelmää käyttämällä emakot syövät enemmän, paino putoaa normaalia vähemmän ja vieroitettavat porsaa

Nystyrät antavat hyvän pidon. Sopii saumattomasti Super Coated -ritilään. Pinta on lämmin, lämmitykseen käytetään vettä.

Blue Deck on miellyttävä umpimuovinen ritilä.

Back to Top