Ruokinta

Sikalan ruokintajärjestelmissä valikoimamme koostuu liemi- ja kuivaruokinnassa tuotteista, joiden valmistajat ovat vuosikymmeniä keskittyneet ruokintajärjestelmän systemaattiseen kehittämiseen kertyneen kokemuksen kautta kaikkialla Euroopasssa.

Skiold liemiruokinta - monipuolinen olematta monimutkainen

Skiold-liemiruokinta on kehittynyt järjestelmä, jonka käyttäminen on helppoa oli sitten kysymyksessä yksinkertainen yhden sekotinsäiliön järjestelmä tai monitasoinen kokonaisuus, johon sisältyy useita sekoittimia ja säiliöitä.Skiold-liemiruokintajärjestelmä vastaa nykyaikaisen siantuotannon vaatimuksiin, jossa luotettavuus, tarkkuus ja tehokkuus korostuvat. Tarkka annostelu ja jäännöksistä vapaa rehu ovat Skioldin avainosaamista. Järjestelmät on suunniteltu asiakaslähtöisesti.

Daltec - varmakäyttöinen kuivaruokintajärjestelmä

Kuivaruokintajärjestelmien parhaimmistoa edustava Daltec on varmatoiminen: konstailematon tekniikka ja korkealaatuiset materiaalit varmistavat ruokinnan keskeytymättömän toiminnan.

Egebjerg - Master Chain kuivaruokintajärjestelmän varaosat

Aco Funki - kuivaruokintajärjestelmän varaosat

 

 

 

Ransucon ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaukalot mittojen mukaan, kysy lisää puh. 02 484 080.

Rexlan polymeeribetonikaukalot, helppo asentaa ja pitää puhtaana!

 
 

Rexlan-kaukalot on valmistettu polymeeribetonista.

Master Chain on Egebjergin valmistama kuivaruokintajärjestelmä, jota on myyty Ransucon asiakkaille 2000-luvun alkupuolella.

AcoFunki kuivaruokintajärjestelmän varaosat. Hintoihin lisätään alv 24 % ja rahti.

Back to Top