Sikalan vesiohjelma

Sikalan sisällä - vesi ja vedot Ransucolta

Vesi ja sen kulkeminen on tuotannon ja talouden kannalta merkittävä tekijä sikalassa.  Käytettävien osien toiminnallisuus ja kestävyys säästää aikaa  ja rahaa. Olemme apunasi, kun suunnittelet tai teet sikalan vesitarvikehankintoja

Nippaputkissa

tarjoamme omia mallejamme sekä hyväksi koettuja valmisputkia. Nippaputkien jatkaminen on joskus tarpeen, ja se voidaan toteuttaa esimerkiksi 50 cm tai 75 cm:n valmisputken avulla tai erikoismitoissa verstastyönä.

Nipoissa

on mieltymyseroja käyttäjien välillä. Myös laadussa on eroja. Valikoimamme sisältää monen valmistajan nippoja, joista me tiedämme kertoa käyttäjäkokemuksia. Lund, Aqua Globe, Egebjerg, Monoflo, Kerbl - jokaisella merkillä on kannattajansa.

Vesilinjojen

vedossa suosittelemme käyttämään VDL-PVC-osia ja JG-pikaliittimiä. Niiden kestävyys ja toimivuus on huippuluokkaa eikä kokonaishinta mittavassakaan remontissa kasva suureksi. Ruostumattomissa ja sinkityissä LVI-tuotteissa olemme hyvin kilpailukykyisiä. Varastomme kattaa laajasti mataloudessa tarvittavat LVI-liittimet sekä runkoputket.

Pikaliittimillä

helpot ja pitävät asennukset ja liitokset teet itse. Työvälineeksi riittää JG-putkenleikkaaja. Muuten asennukset tehdään kevyesti paljain käsin: putki työnnetään liittimen sisälle ja lukitaan kiertämällä myötäpäivään. Asennusten purkaminen käy myös helposti. Muoviputket voidaan vetää korkeuteen, johon siat eivät yletä. Alastulo rst-putkella. Maksimi veden paine 12 baria. Liittimiä on saatavana 10,15, 22 ja 28 mm:n järjestelmiin. JG-liittimet sopivat muovi- ja kupariputkiliitännöille kylmän ja kuuman veden kiertoon. Ei kalkkikertymiä eikä ruostetta!

JG-putkiasennukset ovat yleisesti käytössä Ransucon suunnittelemissa sikaloiden  vesijärjestelmissä.

< Linkki verkkokauppaan vesiohjelma >

Back to Top