Toimitusehdot

Toimitusehdot
Ransuco Oy:n verkkokauppa on tarkoitettu kotimaisille maataloudessa toimiville yrityksille ja yrittäjille. Verkkokaupan hintoihin lisätään 24 % alv. Myynti Suomen ulkopuolelle on verotonta.

Yksityishenkilö voi ostaa verkkokaupasta lisäämällä henkilötunnuksen tilaukseen. Verkkokaupan rahtihinnat isokokoisen tavaran kohdalla eivät koske yksityisiä henkilöitä, koska kuljetusliikkeet perivät yksityisille henkilöille toimitetuista kuljetuksista erillisen maksun. Olemme heti tilauksen saatuamme yhteydessä, jos rahdin hinnasta tulee poikkeava, jolloin voit halutessasi perua tilauksen tai maksaa ylimääräisen kuljetusmaksun.

Ulkomainen yritys voi ostaa verkkokaupasta maksamalla tuotteen ennakkoon. Rahtikulut veloitetaan toteutuneen mukaan. Pystymme tarjoamaan edulliset rahdit Euroopan alueella.

A foreign company can buy products by paying them beforehand. Freight will charged according to the costs. Our transport prices are competitive in Scandinavia and the Baltics.

Maksuehto
Maksutapana käytämme Ransuco Oy:n normaalia käytäntöä eli maksu laskulla, 14 pv netto.

Toimitusaika
Toimitus pääsääntöisesti Postin Express Day 14 pakettina, joka pääsääntöisesti toimitetaan tilausta seuraavana päivänä suoraan asiakkaan tilalle. Toimitusaikavaraus on 1-4 päivää.
Tätä pidempi toimitusaika on merkitty tuotteen tietojen yhteyteen verkkokaupassa.

Toimituskulut sis. kuljetuksen
10 eur sis. alv.

Myyntialue
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan vain Suomen alueelle. Myynti muihin maihin yllä mainituin edellytyksin. 

Palautus
Yritysasiakkaille palautus on mahdollista, jos tuote on viallinen. Palautuksesta on sovittava Ransuco Oy:n kanssa ennen palautusta. Muistathan tarkastaa paketin kunnon kun otat sen vastaan.

Yhteystiedot
Yhteydenotto tilauksiin liittyvissä asioissa:
info@ransuco.fi
02 484 080, iltaisin ja viikonloppuisin 050 375 2222
 

Back to Top