Vieroitusosaston kalusteet

Vieroituskarsinat

Ransu vieroituskarsinat valmistetaan ruostumattomasta teräksestä, korkealaatuisesta Bouwimpex muovilankusta ja HDPE muovilevystä. Vieroituskarsinat voidaan mitoittaa rakennuskohtaisesti ja valmistaa moduleiksi, jotka ovat valmiita asennettaviksi. Toinen vaihtoehto on ottaa kalusteet osina, jolloin muovilankku tulee "pitkänä" ja runko-osat erikseen pakattuina. Karsinoita valmistetaan kahta erilaista versiota: liemiruokinnalla varustettuun sikalaan ja kuivaruokinnalla varustettuun sikalaan.
 

Vieroituskarsina liemiruokintaan

Liemiruokintaan tarkoitetun vieroituskarsinan ruokinta-aita on varustettu ruostumattomalla, vieroitusporsaille mitoitetulla ruokintakaukalolla. Vesilaite ja juomanipat pyritään sijoittamaan myös samaan ruokinta-aitaan ritilän kohdalle. Vieroituskarsinan väliaita voidaan varustaa ritilän ylittävällä pinna-aidalla tai se voidaan tehdä kokonaan muovilankusta. Kaksoisilmastokatos on valmistettu muovilankusta ja on ylös nostettava.
 

Vieroituskarsina kuivaruokintaan

Kuivaruokintaan tarkoitettu vieroituskarsinan ruokinta-aita varustetaan kuivaruokinta-automaatilla, joka on osa aidan rakennetta. Toinen vaihtoehto on sijoittaa ruokinta-automaatit molemmin puolin aitaa, jolloin aita on yhtenäinen koko pituudeltaan. Jokut ruokinta-automaatit on varustettu juomanipoin, joiden lisäksi on kuitenkin laitettava erilliset vesilaitteet. Vesilaitteet ja juomanipat sijoitetaan yleensä ruokinta-aitaan ritilän kohdalle. Karsinan väliaidat voidaan varustaa pinna-aidalla tai tehdä kokonaan muovilankusta. Kaksoisilmastokatos valmistetaan muovilankusta ja on ylös nostettava.

Vieroitusosasto

Back to Top